Categorized | BH Airlines

BH Airlines

BH Airlines kao jedina bosanskohercegovačka aviokompanija ima za cilj da se svim svojim
korisnicima usluga predstavi kao prepoznatljiv brend u sigurnosti letenja i kvaliteti svih usluga koje se očekuju od jedne mlade i savremene aviokompanije.

Budući da sektor avio saobraćaja i zrakoplovstva iz dana u dan sve više raste i da su standardi sve veći i zahtjevniji, BH Arlines ima namjeru da na sve te izazove odgovori još većim ulaganjem u edukaciju prije svega letačkog osoblja, osoblja u tehnici i održavanju, te osoblja koje radi na prepoznavanju zahtjevA i željA klijenata sadašnjice i budućnosti.

Uz sve ovo, cilj i prioritet jeste također povezati Bosnu i Hercegovinu za svim destinacijama koje će olakšati svima da što lakše i brže dođu u ovu zemlju te da na taj način da svoj doprinos u povezivanju i povećanju samih ulaganja u BH privredu i turizam.

Misija i cilj je velik. To i pokazuje dolazak strateškog patnera Turkish Airlines-a kojeg je BH Airlines dokapitalizacijom od 49 % dobio na početku 2009. godine.

Naravno tu ne smijemo zaboraviti i ponudu koju uvjek imamo u programu Charter letova a najomiljenije destinacija je Turska.

Dođite i uvjerite se u kvalitet i kontinuiran razvoj naše aviokompanije jer će nam biti drago da baš Vas vidimo na nekoj od naših linija.

Leave a Reply

Cheap flights