Categorized | Aerodrom Sarajevo

Besplatan parking na Aerodromu Sarajevo

Enis Bešlagić prvi: Besplatan parking na Aerodromu Sarajevo, samo za vozače Mercedesa

 

AUTOline d.o.o., glavni zastupnik Daimlera AG u u BiH, pripremio je još jednu atraktivnu pogodnost u okviru svog programa brige o kupcima u Bosni i Herce
govini. U saradnji s Aerodromom Sarajevo, za sve vozače Mercedes-Benz automobila rezervisana su besplatna parking mjesta, čime se još jednom potvrđuje da je usmjerenost ka kupcima jedan od temelja poslovanja marke Mercedes-Benz. Pozitivno iskustvo komforne, ugodne i sigurne vožnje u Mercedesu se na ovaj način nastavlja i prilikom potrage za parking mjestom na najprometnijem bosanskohercegovačkom aerodromu.

Zbog povećanog prometa na sarajevskom aerodromu broj parking mjesta često je nedovoljan, što uz trenutne visoke temperature doprinosi dodatnim frustracijama i nervozi vozača. Mercedes-Benz je stoga svojim kupcima obezbijedio posebnu pogodnost, a ujedno i nagradu za njihovu vjernost – besplatno parking mjesto na aerodromu. Tabla na ulazu u parking, kao i putokaz, usmjerit će vozače Mercedesa na prostor s 5 obilježenih parking mjesta za njihove ljubimce. Tako će ugodno moći kupiti aviokarte, dočekati poslovnog partnera ili voljenu osobu, te obaviti neku drugu obavezu na aerodromu uz obezbijeđeno parking mjesto i tri besplatna sata parkiranja.

Jedan od najprepoznatljivijih vozača Mercedes-Benza, Enis Bešlagić, prvi je iskusio zadovoljstvo rezervisanog besplatnog parking mjesta, te ugodno iznenađen izjavio: “Mercedes-Benz stvarno u kontinuitetu brine o svojim kupcima pa nije ni čudo što mu je slogan The best or nothing.”

Danas je predstavljena usluga slobodnih parking mjesta za sve vozače Mercedesa. Takvih mjesta je ukupno 5, parking je besplatan i mjesta su pozicionirana ispred glavne terminalne zgrade Aerodroma Sarajevo. U suradnji sa AUTOlineom, Međunarodni aerodrom Sarajevo je otvorio mogućnost besplatnog korištenja parking mjesta za sve vozače Mercedesa koji dođu na Međunarodni aerodrom Sarajevo.

Aerodrom Sarajevo konstantno nastoji poboljšati nivo usluge kako u primarnoj, tako i u sekundarnoj djelatnosti.

“Veliko nam je zadovoljstvo da je kvalitet usluga koje pruža Međunarodni aerodrom Sarajevo prepoznala i kompanija AUTOline. Ono na čemu smo se bazirali u posljednje vrijeme je poboljšanje nivoa usluga koje pružamo našim korisnicima i poslovnim partnerima. Primjera radi, nedavna odluka o brendiranju trake za prtljag pokazala se kao odličan potez, što pokazuje da je Aerodrom Sarajevo spreman za sve vrste inovativnog oglašavanja. Činjenica da kroz Aerodrom Sarajevo u prosjeku prođe više od dva miliona ljudi godišnje dovoljno govori o samoj funkcionalnosti prostora za promotivno oglašavanje.

Nadam se da će i danas predstavljena usluga, besplatan parking za vozače Mercedesa, doprinijeti poboljšanju usluga koje pružamo našim korisnicima, rekao nam je Darijan Veličan, marketing manager Međunarodnog aerodroma Sarajevo.

Incoming search terms:

Leave a Reply

Cheap flights